Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Fødselsdage

 Vi vil rigtig gerne fejre dit barns fødselsdag i vuggestuen og børnehaven! Hver stue har sine egne traditioner, sange og gaver når det kommer til fødselsdage.  
Fødselsdagen fejres på stuen, og oftest i forbindelse med frokostmadpakkerne kl. 11.00. Der er mulighed for at fødselaren kan dele noget ud til børnene på stuen. (I den forbindelse vil vi gerne henvise til Ågårdens kostpolitik, som er udarbejdet i samarbejde med bestyrelsen, og som også kan ses her på hjemmesiden). 

Hvis der mangler ideer til hvad der kan deles ud på stuen, så har vi en bog med forslag liggende i Ågården eller spørg personalet på stuen. 

Vores erfaring og udgangspunkt er, at for børnene er hyggen og samværet MINDST lige så hyggeligt som det, der puttes i munden. Det største er, at få lov til at være centrum og blive fejret! 

Ønsker man at dele ud på stuen kan man mandag og tirsdag dele ud til enten: hele ældstegruppen (hvis man er en del af denne) eller hele stuens mellem/mindstegruppe.  
Ønsker man at dele ud til hele stuen kan de foregå onsdag og torsdag. Fredag vil vi gerne frabede os holde fødselsdag, da det er vores fælles båldag.  

Når I skal holde fødselsdag hjemme, vil vi gerne opfordre til at I inviterer indenfor børnehavens grupper. For ældstegruppebørn betyder det altså, enten hele ældstegruppen (på tværs af stuer), ældstegruppen fra stuen eller hele stuens børn. For mellemgruppebørn er det hele stuens børn eller kun mellemgruppebørnene fra stuen og så fremdeles.  

Har i planer om at invitere udvalgte børn, vil vi gerne frabede os at I deler invitationer ud i børnehaven, da det skaber forvirring og konflikter mellem børnene når nogle er inviteret og andre ikke bliver.