Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Familieklubben

Ågårdens Familieklub arbejder for at lave fællesarrangementer i børnehaven for at styrke og dyrke fællesskabet mellem forældre og børn i Ågården – og give vores unger nogle særlige oplevelser!

Siden Familieklubbens start i 2011/2012 er der efterhånden opbygget gode traditioner omkring fællesspisning, sommerfest og julehygge.

Derudover er det vores mål at indsamle penge til fælleskassen – blandt andet gennem fællesarrangementerne - så børnene i dagtimerne kan komme på ture ud af huset eller få anderledes oplevelser i børnehaven. Det kan være en tur til DGI-byen, besøg af naturvejleder eller af en teatertrup.

Ind imellem trommer vi også sammen til en arbejdsdag i samarbejde med børnehavens personale, så vi kan passe godt på Ågårdens dejlige hus og legeplads.

Vi opfordrer alle forældre til at anmode om medlemskab af Familieklubbens facebookside ”Familieklubben Ågården”. Så kan Ifølge med i, hvad vi går og laver i Familieklubben og skrive spørgsmål og beskeder.

Kontakt os endelig, hvis I har gode forslag til sjove / spændende / anderledes aktiviteter for børnene, kender nogen der et eller andet, eller gerne vil være med i klubben! Vi er meget interesserede i at høre og vide, så vi kan lave bedste spas (og jo forholdsvist billigt) for børnene.